Norsk
Gamereactor
nyheter
Beyond: Two Souls

Beyond: Two Souls slippes straks til PS4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den franske delen av nettsiden Amazon har lekket ekstremt mange spill de siste årene. Ett av disse er Quantic Dream-samlingen (Heavy Rain og Beyond: Two Souls) til Playstation 4. Amazon hadde en "placeholder"-dato med 31. januar. Ikke overraskende bommet de i alle fall med den søndagslanseringen.

Nå har Quantic Dream nemlig annonsert at samlepakken vil lanseres i fysisk format den 2. mars. Prisen vil være omtrent halvparten av et fullprisspill, altså rundt 250-300 kroner.

Heldigvis har de enda bedre nyheter for dere med liten tålmodighet. Den digitale versjonen av Beyond: Two Souls, samt tilleggspakken Enhanced Experiments, vil lanseres til Playstation 4 neste torsdag. Det er dog verdt å merke seg at spillet ikke bare blir penere på Sonys nyeste konsoll. Når en sekvens går mot slutten vil du få opp en statistikk som viser hvilke valg du tok, og hvor mange som har tatt andre valg. Likte du ikke historiens oppbygging har de også gode nyheter. Denne gangen vil du nemlig kunne velge å spille historien i kronologisk rekkefølge. Siden Dualshock 4-kontrolleren er bedre enn forgjengeren har de også tatt seg friheten til å øke vanskelighetsgraden i enkelte slåssesekvenser, samt utnyttet kontrollerens innebygde høyttaler.

Beyond: Two Souls

Relaterte tekster

4
Beyond: Two SoulsScore

Beyond: Two Souls

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har igjen dratt på eventyr med to sjelefrender. Var pengene verdt gjenforeningen, eller hadde det holdt med én tur?

Beyond: Two SoulsScore

Beyond: Two Souls

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Skaperne av Heavy Rain er tilbake med en overnaturlig thriller hvor liv, død og spørsmålet om den andre siden står i sentrum...Loading next content