Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Beyond: Two Souls

Beyond: Two Souls-skuespiller Elliot Page kommer ut som transperson

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Skuespilleren som fødtes Ellen Page meddeler via sine kanaler i sosiale medier at han nå har byttet navn til Elliot Page, og har kommet ut som transperson og ønsker å omtales som han eller hen fra nå av. Page er kjent for sine roller i blant annet Juno, Inception og The Umbrella Academy - men er i spillverden mest kjent for hovedrollen i Beyond: Two Souls.

Instagram skriver Elliot Page at han endelig erkjenner seg selv for hvem han er, og takker for all støtte han har fått igjennom denne prosessen.

Netflix har allerede oppdatert rollelistene i filmer og serier der Page medvirker med hans nye navn.

Beyond: Two Souls

Relaterte tekster

4
Beyond: Two SoulsScore

Beyond: Two Souls

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har igjen dratt på eventyr med to sjelefrender. Var pengene verdt gjenforeningen, eller hadde det holdt med én tur?

Beyond: Two SoulsScore

Beyond: Two Souls

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Skaperne av Heavy Rain er tilbake med en overnaturlig thriller hvor liv, død og spørsmålet om den andre siden står i sentrum...Loading next content