Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 5: Guardians

Bilder av Halo 5: Guardians med split-screen vises i Xbox One S All-Digital Edition-trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om spillets kampanje var kontroversiell, så er de fleste Halo-fans enige om at multiplayer-delen var ganske robust. De var dog også enige om at spillet virkelig mangler split-screen, men nå, fire år etter lanseringen, kan det virke som at nettopp dette er på vei til spillet.

Som GamePur skriver viste Microsoft nylig en reklame for den nye All-Digital Xbox One S-konsollen, og som del av reklamen vises Halo 5: Guardians, men en rekke bilder fra denne sekvensen viser faktisk split-screen.

Dog har Halo's Community Managaer, Brian Jarrad, slått fast via Twitter at det ikke kommer til spillet:

"Sorry to disappoint but no, splitscreen isn't being added to Halo 5. The footage in question looks to be a little bit of good old fashioned creative liberty in the editing bay."

Det er da ganske merkelig, for ikke å si misvisende at de viser dette i traileren.

Halo 5: Guardians

Relaterte tekster

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Episk. Storslagent. Fenomenalt. Dette er ord jeg har brukt til å beskrive tidligere kapitler i Halo-sagaen. De ordene leser du ikke igjen i denne anmeldelsen. Tre på deg Mjølnir-støvlene, så skal jeg fortelle deg hvorfor.

0
Envy vender tilbake til Halo

Envy vender tilbake til Halo

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Esportorganisasjonen Envy har annonsert at de vender tilbake til kompetitiv Halo. I den overraskende avsløringen presenterte de også fire spillere som blir deres aktive...Loading next content