Norsk
Gamereactor
nyheter
Harry Potter og de vises stein

Bilder fra Harry Potter og De Vises Stein

Harry Potter har markert seg som en populær storsjarmør i bokform. EA er snart klare med sine spill versjoner av De Vises Stein.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Harry Potter har markert seg som en populær storsjarmør i bokform. EA er snart klare med sine spill versjoner av De Vises Stein.

HQ

Harry Potter suksessen har nådd det som passende nok, må sies å være eventyrlige proporsjoner. Da er det ikke akkurat uventet at historien også kommer i spillform. EA har flere Harry Potter titler på vei, til både GBA, GBC, PlayStation og PC. Alle titlene er utviklet spesielt til hver enkelt konsoll for å best kunne utnytte den aktuelle konsollens ressurser.

EA har utvilsom påtatt seg en stor oppgave, for å kunne leve opp til boksuksessen, men som vanlig stiller de sterkt. Spillene ser virkelig bra ut, noe bildene nedenfor (fra PC versjonen) understreker.

Her er ett uttdrag fra EA's pressemelding C versjonen inneholder et utvalg av "snike-i-det-skjulte" (Stealth) baserte oppdrag for å unngå konfrontasjoner med nysgjerrige karakterer som Filch og Peeves, så vel som mer tradisjonelle møter, når spilleren guider Harry gjennom hallene på Galtvort™. Mange av oppdragene i PC versjonen er dynamiske, og det leder til at miljøene skifter over tid, slik som bevegelige trapper og klasserom som forflytter seg. PC versjonen inneholder også en rask arkadepreget Rumpeldunk™ kamp for å føre spilleren ennå mer inn i Harry Potter™ sin magiske verden. Harry Potter og De vises stein™ blir utviklet for PC med tanke på at det skal være enkelt å sette seg inn i spillet. Spilleren vil bare ha behov for å bruke musen, og piltastene på tastaturet. Systemkravene vil være så lave som mulig, for å sikre at Harry Potter™ sine største fans enkelt kan installere og spille dette interaktive eventyret.

Harry Potter og De Vises Stein slippes 16. november og vil nok være å finne under mang et juletre i år.

Relaterte tekster

1
Harry Potter og De Vises SteinScore

Harry Potter og De Vises Stein

ANMELDELSE. Skrevet av Lise Lystad

Harry Potter og De Vises Stein ble sluppet til PSOne i 2001, og nå har de kommet ut i en ny og oppdatert utgave på PS2.Loading next content