Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Killzone: Shadow Fall

Billige spill på både PSN og Xbox Live denne uken

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du er ute etter nye spill, men har litt lite penger om dagen, har både Sony og Microsoft tilbud til deg denne uken. Frem til den 9. september er det nemlig rabatterte priser på en rekke spill i Playstation Store, deriblant Killzone: Shadow Fall, Knack, Devil May Cry 4 Special Edition. Det skriver Sony på Playstation-bloggen.

I tillegg skriver Microsofts Major Nelson on rabatter for Xbox Live Gold-brukere gjennom denne ukens Deals with Gold-tilbud, og på hans meny finner vi Rayman Legends, Assassin's Creed IV: Black Flag og selveste The Witcher 3: Wild Hunt..

Noe for enhver smak, med andre ord...

Killzone: Shadow FallKillzone: Shadow Fall

Relaterte tekster

Killzone: Shadow FallScore

Killzone: Shadow Fall

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Halo blandes med Half-Life, Prey og Deus Ex når Guerrilla Games gir slipp på grunnoppskriften og byr på en annerledes opplevelse...

1
Guerrilla ber om din hjelp

Guerrilla ber om din hjelp

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Guerrilla har lagt ut en stor undersøkelse med massevis av spørsmål angående spillvaner og meninger om deres spill. De skriver spesifikt at de nå ønsker din hjelp til å...Loading next content