Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Biomutant

Biomutant kommer til Nintendo Switch

Tilsynelatende i november.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om debuten ikke ble spesielt godt mottatt har Biomutant blitt stadig forbedret og har nå debutert på dagens plattformer etter først å ha kommet på forrige generasjons systemer og PC. Men i fremtiden vil det bli lagt til enda en plattform på listen.

THQ Nordic og Experiment 101 har nemlig kunngjort at Biomutant vil komme til Nintendo Switch i fremtiden. Det er ikke noe ord om hvordan det blir tilpasset det som generelt betraktes som et system med lavere kraft enn hva Xbox og PlayStation tilbyr, men vi vet at det tilsynelatende kommer 30. november 2023, som nettstedet dedikert til Switch-utgaven antyder.

Biomutant

Relaterte tekster

3
BiomutantScore

Biomutant

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Aarhus

Experiment 101 har endelig sluppet sitt etterlengtede debutspill, og Anders har utforsket dets fargerike og interessante verden.Loading next content