Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bionic Commando

Bionic Commando blir utsatt

Lanseres i mai

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kom beskjeden om at Gudfaren II ble utsatt noen måneder, og i dag kan vi melde om nok en utsettelse. Alle som ser frem til Nathans Spencers bioniske eventyr i Bionic Commando må smøre seg med litt mer tålmodighet, rapporterer Capcom. Spillet når ikke butikkhyllene før i slutten av mai, og dermed får utvikleren noen ekstra uker til finpussing, samtidig som de unngår den tøffe konkurransen i spillmarkedet i i ferbruar og mars.

Bionic Commando

Relaterte tekster

Bionic CommandoScore

Bionic Commando

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Svenske Grin har laget et spill fokus på lekker grafikk, men et eller annet sted på veien mistet de grepet om spillmekanikken.

Bionic Commando

Bionic Commando

FORSPILL. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Svenske Grin og japanske Capcom er snart klar med en kollisjon av japansk og vestlig spilldesign. Carl Thomas Aarum har fått en sniktitt på det kommende actionspillet og forteller deg alt!Loading next content