Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bionic Commando

Bionic Commando til PC

Lanseringsdato for PC-eiere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Omtrent to måneder etter svenske Grin slapp actionspillet Bionic Commando til Playstation 3 og Xbox 360, kommer det nå også til PC. Selve spillet er helt likt, de har ikke gjort noen forbedringer i selve spillmekanikken. Det grafiske har derimot blitt oppjustert, og støtter nå høyre oppløsning, samt DirectX 9 og 10.

Lanseringsdagen er 17. juli, altså neste fredag, og har du ennå ikke bestemt deg for om spillet er verdt dine oppsparte midler, kan det være lurt å sjekke ut vår anmeldelse først.

Bionic Commando
Bionic Commando
Bionic Commando
Bionic Commando
Bionic Commando
Bionic Commando

Relaterte tekster

Bionic CommandoScore

Bionic Commando

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Svenske Grin har laget et spill fokus på lekker grafikk, men et eller annet sted på veien mistet de grepet om spillmekanikken.

Bionic Commando

Bionic Commando

FORSPILL. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Svenske Grin og japanske Capcom er snart klar med en kollisjon av japansk og vestlig spilldesign. Carl Thomas Aarum har fått en sniktitt på det kommende actionspillet og forteller deg alt!Loading next content