Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bioshock 2

Bioshock 2-DLC også til PC

Minerva's Den og Protector Trials

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

2K Games har etter mange sinte brev og meldinger gitt etter for presset og snudd på flisa hva nedlastbart innhold til PC angår. Bioshock 2 vil derfor vare enda lengre for dere med rigg, for nå er Minerva's Den og Protector Trials på vei i ledtog med en patch.

På 2KGames.com sier utgiveren:

- For ikke å holde dere på pinebenken mer, oppsummerer jeg kort: Vi har gjenopptatt arbeidet med alle tre og de slippes til PC.

Protector Trials skal være klar til desember, men Minerva's Den har vi ikke den fjerneste anelse om når kommer. I førstnevnte spiller man en hel rekke med utfordringer som går ut på å beskytte Little Sister mot stadig mer aggressive horder, mens sistnevnte er en fem timer lang historie som går parallellt med den i hovedspillet. Her inntar man rollen som Subject Sigma.

Bioshock 2

Relaterte tekster

Bioshock 2Score

Bioshock 2

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har vært på befaring i Rapture, og vurderer sterkt å flytte dit på heltid. Bare de blir kvitt alle likene først, vel å merke...Loading next content