Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bioshock

Bioshock: The Collection nærmest offentliggjort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ja, vi har skrevet om det før, og gjør det igjen. Vi har sett pakken bli vurdert av sensurorganer, mens 2K UKs Twitterkonto har skrevet ting som har lurt å flere ganger. Denne gangen har 2K dog gått tydligere til verks.

I oktober laget de nemlig en Twitterkonto dedikert til Bioshock-spillene. De har dog ikke skrevet noe på den, frem til :

Bioshock

Dette kan selvsagt bare være 2K som erter igjen, men vi setter mye penger på at det enten er snakk om et nytt Bioshock-spill eller samlingen. Mest sannsynlig er det snakk om samlingen. NeoGAF-brukeren DeathSparks kom nemlig over denne nettisden (nå fjernet) da vedkommende tittet innom 2K.com i dag.

Bioshock

Nå skal vi gjøre det enkelt: "Kan dere vennligst bare offentliggjøre denne samlingen?"

Bioshock

Relaterte tekster

BioshockScore

Bioshock

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Et av årets viktigste spill er rett rundt hjørnet, og Gamereactor har tatt turen gjennom undervannsbyen Rapture...

0
Bioshock blir film på Netflix

Bioshock blir film på Netflix

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har snart gått 15 år siden Irrational Games ga oss det fremragende Bioshock, og nesten like lenge siden Pirates of the Caribbean-regissøren Gore Verbinski planla å...Loading next content