Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bioshock

Bioshock-filmen får Hunger Games-regissør og Logan-forfatter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I februar kunngjorde Netflix at de overtok planene å lage en film basert på Bioshock, og det virker som om denne faktisk blir en realitet i motsetning til de andre forsøkene.

Dette siden Netflix i en pressemelding avslører at Francis Lawrence skal regissere Bioshock, noe jeg synes høres nærmest perfekt ut. Lawrence er tross alt mannen bak I Am Legend og Hunger Games-filmene, så han vet hvordan man gjør en historie med ganske få hovedpersoner interessant. Spesielt siden Logan- og Blader Runner 2049-forfatteren Michael Green skal skrive filmen.

Forhåpentligvis blir Bioshock det neste prosjektet til Lawrence etter The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes slik at ventetiden ikke blir altfor lang selv om det ikke akkurat er mangel på filmer og serier basert på spill fremover.

Bioshock

Relaterte tekster

BioshockScore

Bioshock

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Et av årets viktigste spill er rett rundt hjørnet, og Gamereactor har tatt turen gjennom undervannsbyen Rapture...

0
Bioshock blir film på Netflix

Bioshock blir film på Netflix

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har snart gått 15 år siden Irrational Games ga oss det fremragende Bioshock, og nesten like lenge siden Pirates of the Caribbean-regissøren Gore Verbinski planla å...Loading next content