Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bioshock 2

Bioshock-samling på vei?

Bioshock Ultimate Rapture Edition lekket

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bioshock: Infinite slippes kanskje ikke før til neste år, men om du ennå ikke har utforsket den skremmende undervannsverdenen Rapture har 2K Games en fin løsning til deg.

British Board of Film Classification listet nylig opp Bioshock Ultimate Rapture Edition på sin nettside. Ifølge siden er det snakk om en samlepakke, som inkluderer Bioshock 1, 2 og alle utgitte utvidelser.

Idet spillnettsidene fikk snusen i samlepakken trakk BBFC listingen fra nettsiden. Utgiver 2K Games har ikke nevnt samlingen tidligere, og av den grunn vites det ikke om tittelen slippes utenfor Storbritannia - spesielt siden Rapture Edition var begrenset til britene.

2K Games uttalte til nettsiden Joystiq at de ikke har noe å annonsere for øyeblikket, men vi tror likevel at en annonsering er på trappene.

Bioshock 2

Relaterte tekster

Bioshock 2Score

Bioshock 2

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har vært på befaring i Rapture, og vurderer sterkt å flytte dit på heltid. Bare de blir kvitt alle likene først, vel å merke...Loading next content