Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Judas

Bioshock-skaperens nye spill får lanseringsvindu

Forvent å se Ken Levines Judas før 2026.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Take-Two sier at debutspillet fra Ghost Story Games, Judas, skal slippes mellom nå og slutten av regnskapsåret 2025, som avsluttes 31. mars 2025.

Judas er bare ett av 87 spill som Take-Two planlegger å gi ut i løpet av dette vinduet, og ifølge en nylig uttalelse fra administrerende direktør Strauss Zelnick til IGN, kommer mange av disse dristige planene av at Take-Two føles "veldig stabile akkurat nå."

Det har blitt hevdet tidligere at Judas, som er det neste spillet fra Bioshock-skaperen Ken Levine, skulle slippes i 2017, men har lidd av en rekke omstarter. Det ble offisielt annonsert tilbake i desember og følger spilleren som den titulære karakteren Judas.

Spillets oppsummering forteller oss at vårt "eneste håp for å overleve er å inngå eller bryte allianser med våre verste fiender. Vil dere samarbeide for å fikse det dere ødela - eller vil dere la det brenne?"

Det virker absolutt interessant, men vi må vente å se mer før vi hopper helt på noen form for hype-tog.

Judas

Relaterte teksterLoading next content