Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect

Bioware teaser noe relatert til det originale Mass Effect

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det finnes mange Mass Effect-fans som ønsker mer enn noe annet at Bioware gjenutgir de tre første kapitlene med penere grafikk og bedre mekanikker.

Bioware har ikke villet direkte utelukke et slikt prosjekt, og noe tyder på at de i hvert fall er i gang med å tease noe relatert til det originale spillet. Bioware utga nemlig en kort video på deres offisielle Twitter, hvor de hyller oppdagelsen av Mass Relays i det originale spillet, samt spillets hovedtema.

Det er merkelig om de bare har lagt ut videoen sånn uten videre, særlig når de ikke gjør det vanligvis. Derfor har vi god grunn til å tro at de har noe på gang.

Mass Effect

Relaterte tekster

Mass EffectScore

Mass Effect

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Et av fjorårets beste spill har dukket opp på PC. Adrian har spilt gjennom Mass Effect for tredje gang, og er storfornøyd.

Mass EffectScore

Mass Effect

ANMELDELSE. Skrevet av Frode Haugen

Etter vinter og vår med venting er endelig Biowares Mass Effect her. Frode har sett lyset! Les anmeldelsen på innsiden...

2
Ti år med Mass Effect

Ti år med Mass Effect

ARTIKKEL. Skrevet av Suzanne Berget

I dag er det 7. november, en helt vanlig dag for de aller fleste. Men for Mass Effect-fans er det N7-Day, og akkurat denne N7-dagen markerer at det første Mass...Loading next content