Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect: Andromeda

Bioware vil gjerne vite hva du ønsker å se i Mass Effect-seriens fremtid

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mass Effect: Andromeda var en kjempefiasko. Ikke bare høstet spillet middelmådige anmeldelser, det solgte heller ikke som forventet, og i siste ende valgte EA og Bioware helt skrote alt det planlagte ekstrainnholdet, og direkte legge ned Bioware Montreal.

Vi har dog fått vite, at til tross for nedleggelsen og fiaskoen, så er ikke serien død, og i går var jo også N7-dagen, den offisielle årlige feiringen av serien. Bioware hadde intet nytt å avsløre om nye spill, men de ba dog om feedback fra fans.

Twitter spør studioet nemlig Mass Effect-fansen om hvordan de ser seriens fremtid.

"Today we're celebrating #N7Day with a series of short videos featuring members of the team.
We want to hear what you love about the Mass Effect universe and what you want to see in the future, so join the discussion by using the #N7Day hashtag.
Happy N7 Day, everyone!"

Og naturligvis har mange forslag rent inn, alt fra en prequel til flere Andromeda-spill. Og naturligvis er det mange som ber om remasters av de originale.

Mass Effect: Andromeda

Relaterte tekster

Mass Effect: AndromedaScore

Mass Effect: Andromeda

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Andromeda leverer mer av det samme for deg som vil ha mer Mass Effect, men det imponerer ikke oss som vil ha noe nytt og bedre. Dette er bra, men ikke noe mer...Loading next content