Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Bioware-nedtelleren avsluttet

Og annonseringen ble....

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En online-auksjon for å kjøpe plakater og annet reklamemateriale for Bioware-spill! Mange Bioware-fans har gått med litt høyere puls denne uka, etter at Bioware puttet en nedtellingsklokke på hjemmesiden. Spekulasjoner om Mass Effect 3 og Dragon Age 2 har versert på utallige forum, og når telleren endelig nådde null, viste det seg altså at den store annonseringen var Bioware Bazaar.

I Bioware Bazaar kan man by på diverse Bioware-stæsj, som plakater, musematter og custom-datamaskiner. 412 ulike Bioware-ting kan bys på med virtuelle tokens som man får ved å gjøre ulike utfordringer.

Men før du kaster deg over utfordringene for å by på et fett Dragon Age-kabinett til datamaskinen din, bør du være obs på at kun amerikanere får være med å by...

Bioware-nedtelleren avsluttet


Loading next content