Norsk
Gamereactor
nyheter
Black Mesa

Black Mesa endelig ute

Gratis remake av Half-Life 1

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fansen har ventet i årevis og rett før helgen var den endelig klar. Den beryktede Black Mesa-modden som lar deg gjenoppleve det originale Half-Life i helt ny drakt.

Utviklingsteamet har gått grundig til verks i sin gjenskapning av det legendariske spillet, og i løpet av de åtte årene de har jobbet med prosjektet har de blant annet produsert over 5000 teksturer, over 2000 modeller mer enn 6500 dialoglinjer.

Eventyret har med andre ord blitt oppjustert til Half-Life 2-standard, både når det gjelder grafikk, effekter, fysikk og lydbilde. Historien og designet står imidlertid som før, fordi enkelte ting tukler man rett og slett ikke ikke med.

Hele herligheten er dessuten aldeles gratis å laste ned. Alt du trenger å gjøre er å stikke innom de offisielle Black Mesa-nettsidene, og følge nedlastingsinstruksene. Legg imidlertid merke til at spillet krever både Steam og Source SDK Base 2007, men begge disse er også gratis.

Black Mesa fikk for øvrig også grønt lys i Steam Greenlight-systemet i forrige uke, og etter hva Gamereactor er kjent med vil spillet bli gjort tilgjengelig for nedlasting direkte gjennom Steam i løpet av neste uke.

Black Mesa

Relaterte tekster

Black MesaScore

Black Mesa

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Er det mulig å forbedre et av spillhistoriens største mesterverk? Svaret viste seg å være ja, visst pokker er det mulig!Loading next content