Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Marvel's Avengers

Black Panther og store forbedringer kommer til Marvel's Avengers

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Crystal Dynamics og Square Enix la ikke skjul på at Chadwick Boseman sin bortgang i fjor satte sitt preg på fremtidsplanene de hadde for Marvel's Avengers, og nå vet vi akkurat hvor mye.

De to benyttet ikke bare anledningen i dagens Square Enix Presents-sending til å minne oss på at Marvel's Avengers nå har fått Hawkeye-utvidelsen og er på PlayStation 5 og Xbox Series, men også avsløre hva vi kan se frem til senere i år. Gledelig nok er det utrolig mye vi som fortsatt spiller har mast om i lang tid som venter. Blant annet blir det endelig mulig å ha flere av samme helt i en gruppe senere i vår. Deretter kan vi se frem til kostymer basert på Marvel Cinematic Universe, de Raid-lignende Omega Threat Level-oppdragene, et høyere maksnivå, en ny type Villain Sector og War Zone-oppdrag, flere nye ting til dagens Wasteland-region og selvsagt generelle forbedringer av utstyr, matchmaking og lignende greier.

Dette høres uansett bare ut som småtteri i forhold til hva vi kan glede oss til i høst. Da blir endelig Black Panther en spillbar figur, og med det i kjent stil mer historie, muligheten til å gjøre oppdrag og ha base i Wakanda, Klaw som hovedfiende, en helt ny fiendegruppe og mer. Man kan altså trygt si at verken Square Enix eller utvidelsesutviklerne i Nixxes har tenkt å gi opp til tross for synkende spillertall, og med disse fremtidsplanene vil jeg faktisk si at det fortsatt er håp for dem.

HQ
Marvel's Avengers

Relaterte tekster

0
Marvel's AvengersScore

Marvel's Avengers

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Historien er en av de beste i Marvel-universet og kampsystemet er glimrende, men dessverre holdes spillet litt tilbake av lootsystemet, lite variasjon og tekniske problemer.Loading next content