Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Blacklight: Tango Down

Blacklight: Tango Down-bilder

Fire bilder og nye detaljer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sommerens nye nedlastbare skytespill fra Ignition Entertainment og Zombie Studios, Blacklight: Tango Down, har landet hos oss i Gamereactor.

Spillet tar sted i nær fremtid, der vi følger en hemmelig militærgruppe ved navn Blacklight. Enheten er fylt med topptrente soldater og futuristisk utstyr for å bekjempe befolkningen, som lider under et virus som har mutert dem til enda mer dødelige livsformer. Etter å ha forsøkt å bruke viruset som et våpen har militæret endt opp med flere problemer enn de startet med, i form av både Q-feber eller SIV (Sentient Insanity Virus).

Utvikleren lover at Blacklight: Tango Down tar større utgangspunkt i Science Fact enn Science Fiction. Selv om det er lenge igjen til utgivelsen er det lov å håpe for det nye actionspillet, og i mellomtiden kan dere fryde dere over fire nye bilder under:

Blacklight: Tango Down
Blacklight: Tango Down
Blacklight: Tango Down
Blacklight: Tango Down

Relaterte teksterLoading next content