Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bodycount

Black-utviklerne med Bodycount

Hardkokt action fra Codemasters

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Husker du Black? I sin tid et utrolig imponerende actionspill først og fremst fordi det bråkte og smalt så utrolig mye mer enn andre førstepersons skytespill, i tillegg til å være svært så lekkert på Playstation 2 og Xbox. Og nå er de samme utviklerne i gang med et nytt actionspill.

Informasjonen kommer fra Official Xbox Magazine, som har lagt ut info om sitt neste nummer på nett. Informasjonen er borte nå, men før den ble fjernet stod det at bladet hadde besøkt store deler av Black-teamet som hadde forlatt Criterion for å jobbe for Codemasters.

Spillet de jobber på skal hete Bodycount, og skal være like hardkokt om navnet tilsier. Hva det går ut på vet vi ikke, men ifølge Official Xbox Magazine skal det være et førstepersons skytespill. Bildene under er fra Black.

BodycountBodycountBodycount
Utviklerne bak Bodycount har tidligere laget Black.

Relaterte tekster

0
BodycountScore

Bodycount

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Som et rendyrket førstepersons skytespill burde alt ligge til rette for en befriende, kulesprutende fest. Til tross for fraværet av forventninger, var det umulig å ikke bli skuffet.

3
Bodycount

Bodycount

FORSPILL. Skrevet av Richard Imenes

Vi har testet en tidlig kode av Bodycount. Dette er den åndelige oppfølgeren til Black, og det gjenstår mye før det tåler en sammenligning.Loading next content