Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport 5

Ble BAFTA-nominert for et spill de ikke hadde lagd

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Noen ganger blir det feil, skikkelig feil. Det skal sies at det britiske utviklerhuset Codemasters har stått bak store spill som Colin McRae Rally, Toca II, Dirt 2 og Grid, men de lager ikke Forza Motorsport-serien.

Likevel hadde et formelt brev som informerte dem om en nominasjon til årets utgave av den prestisjetunge BAFTA-prisutdelingen funnet veien til postkassen deres forrige uke, som følge av innsatsen under utviklingen av Forza Motorsport 5.

Utviklerne hos Codemasters valgte imidlertid å gjøre det eneste rette, ved å sende nominasjonen videre til de rettmessige eierne. De tok et bilde av diplomet, og lastet det opp til utvikler Turn 10s Twitter-side med spørsmålet "We think it's yours?"

Spørsmålet som fremdeles er ubesvart er imidlertid: burde BAFTA-styret være flaue her, eller har det britiske postvesenet skylden?

Forza Motorsport 5

Relaterte tekster

0
Gratis Rolls-Royce til Forza Motorsport 5

Gratis Rolls-Royce til Forza Motorsport 5

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Under Microsofts pressekonferanse på Gamescom i går kunne Turn 10 fortelle at Rolls-Royce har gått med på å ha deres biler i et TV-spill for første gang i historien, og...

0
Car Pass til Forza Motorsport 5 forlenges

Car Pass til Forza Motorsport 5 forlenges

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Dette er dagens gladnyhet til deg som har kjøpt et såkalt Car Pass til Forza Motorsport 5. Det fungerer som kjent likt som et season pass, og man får altså alt av...

2
Top Gear-pakken til Forza 5 er ute nå

Top Gear-pakken til Forza 5 er ute nå

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Microsoft kunne i går gi ut en egen Top Gear-pakke til deres Forza Motorsport 5 som tilføyer ti nye Top Gear-relaterte biler til racingspillet. Velger du å skaffe alle...Loading next content