Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Guitar Hero

Bli en ekte superstjerne

Kom med i Guitar Hero 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I forbindelse med utviklingen av Guitar Hero 2 som bekjent lanseres i slutten av året, har RedOctane og Harmonix stablet en ganske så spesiell konkurranse på føttene.

HQ

De leter ganske enkelt etter band som spiller rock eller heavy metal og som gjerne vil være en del av det kommende spillet. Igjennom en helt normal konkurranse velges så ut vinneren som ender på listen over den jukeboksen som vil være i Guitar Hero 2 og dermed blir bandet udødeliggjort.

Hvis det ikke er nok til å få deg opp av stolen, så har RecOctane også valgt å stille noen fete premier i form av en Epiphone G-400 elektrisk guitar, noen pedaler og et Pacific CX trommesett.

Du finner konkurransen her: Be a Guitar Hero-nettsiden

Flere nyheter om Guitar Hero 2 finner du inn her

Guitar Hero
Guitar Hero
Guitar Hero

Relaterte tekster

5
Guitar HeroScore

Guitar Hero

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Engelin

Petter løper rundt på redaksjonen i bar overkropp og en liten svart plastgitar rundt halsen og skriker "You take a mortal maaaeen, And put him in control!"Loading next content