Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hi-Fi Rush

Bli med for en time med Hi-Fi Rush i dagens GR Live

Vi sjekker ut Tango Gameworks nylanserte tittel.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens gårsdagens Developer_Direct av Xbox og Bethesda endte opp med å bli et litt skuffende show, fikk vi den overraskende kunngjøringen og påfølgende lanseringen av Tango Gameworks' nyeste tittel: Hi-Fi Rush.

Dette spillet er designet som en rytmeactionopplevelse, og du spiller som Chai, en wannabe-rockestjerne som må kjempe mot ekle roboter ved hjelp av rytmebasert kamp. Med en samling lisensierte sanger og originale bangers også, er spillet veldig levende og fargerikt og er ute nå på PC- og Xbox-konsoller - til og med som en del av Game Pass.

Derfor tenkte vi å se hvordan Hi-Fi Rush former seg i aksjon ved å dykke ned i spillet i dagens GR Live, hvor verten Rebeca vil spille den første timen av spillet, og starter til vanlig tid kl 16 på GR Live-siden.

HQ
Hi-Fi Rush

Relaterte tekster

0
Hi-Fi RushScore

Hi-Fi Rush

ANMELDELSE. Skrevet av Måns Lindman

Vi har satt rytmen vår på prøve i Tango Gameworks' overraskende lanserte actionspill.Loading next content