Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Little Big Planet 2

Bli smart med Little Big Planet 2

Matematikk og fysikk i nytt ekstrainnhold

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Grensene for hva som kan la seg gjøre i Little Big Planet 2 er som kjent ganske få. Av den grunn tar vi det nærmest som en selvfølge at Ray Maguire, Senior Vice President hos SCE, nå forteller at man er på vei med lærerikt ekstrainnhold til det kreative skaperspillet.

Tanken er å lansere individuelle pakker som fokuserer på realfag i form av fysikk og matematikk. Disse skal utarbeides i samarbeid med lærere og forelesere som skal kunne bruke disse spillene direkte i undervisningen sin på et senere tidspunkt. Det er i hvert fall tanken.

Vi har ikke hørt noe om et lignende norsk tiltak, men det er fortsatt en herlig progressiv tilnærming til læring i spill fra Sony sin side.

Little Big Planet 2
Little Big Planet 2
Little Big Planet 2
Little Big Planet 2
Little Big Planet 2
Little Big Planet 2

Relaterte tekster

Little Big Planet 2Score

Little Big Planet 2

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Overstrømmende fantasifullt er fortsatt nøkkelbeskrivelsen for Media Molecules skaperglade oppfølger, hvor Sackboy tar sikte på å redde verden fra en ond støvsuger. Les anmeldelsen her...

5
I alle dager... Super Sack Boy?

I alle dager... Super Sack Boy?

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Sony og Media Molecule har annonsert en kort ny trailer for det vi mistenker er en ny utvidelse til suksesspillet Little Big Planet 2, og denne gangen skal vi få...Loading next content