Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Bli valgt til et av husene i Hogwarts Legacy allerede nå

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er fortsatt en god stund til Hogwarts Legacy kommer ut, men det betyr ikke at du ikke allerede kan begynne å forberede deg. For hvis du ikke kan vente med å se hvilket hus passer til på Galtwort, kan du faktisk gjøre det allerede nå.

Via WizardingWorld.com kan du nemlig allerede bli valgt til et av husene.

Alt du må gjøre er å linke dine WB Games- og Harry Potter Fan Club-kontoer sammen, så blir en quiz gjort tilgjengelig for å finne ut hvilket hus du blir en del av. Når du logger inn med disse kontoene i februar, blir resultatet med i spillet.

Og det lønner seg faktisk å gjøre dette på forhånd, for du belønnes nemlig med en House School Robe i spillet og en Beaked Skull Mask.

Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

0
Se mer av Hogwarts Legacy i morgen

Se mer av Hogwarts Legacy i morgen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Sist vi så noe fra Hogwarts Legacy var da Sony viste oss litt av det PlayStation-eksklusivt oppdraget, så det er tid for å gi alle en godbit. Det tenker heldigvis Warner...Loading next content