Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo IV

Blizzard gir ut en Diablo-kokebok

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi er bare noen måneder unna den planlagte utgivelsen av Diablo IV, og som mange andre spill, TV-serier og filmer lader Blizzard opp med en kokebok for spillserien som har fylt vår spillverden med demoner og monstre siden 1996. Diablo er et fantasy-rollespill satt i den mørke verdenen Sanctuary, og du kan velge mellom flere forskjellige klasser som Barbarian, Sorceress og Necromancer.

Insight Editors utgir kokeboken, og har tidligere gitt ut lignende kokebøker inspirert av blant annet God of War og World of Warcraft. De informerer på deres hjemmeside at det vil være 60 oppskrifter fordelt på 129 sider som er basert på ulike områder av Diablo, inkludert Tristram og Mount Arreat. Hva de lager mat og spiser i hver region er foreløpig ukjent.

Diablo-kokeboken vil bli utgitt 24. oktober. Gleder du deg til å lage mat fra spillserien eller er spillet nok for deg?

Diablo IV

Takk, GameRant.

Relaterte tekster

0
Diablo IVScore

Diablo IV

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De gode og dårlige sidene av å fokusere på spillerens valg og Endgame vises i Blizzards storspill.Loading next content