Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Overwatch 2

Blizzard skal avholde dedikert Overwatch 2-begivenhet i juni

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den offisielle PvP-betaen for Overwatch 2 er nå over, og la oss bare si at mens hardkokte fans naturligvis er glade for å se serien vende tilbake, er det mange som mener at Blizzard strekker definisjonen på hva som kan kalles en oppfølger ganske langt.

Dessuten er det veldig lenge siden vi har hørt noe om spillet PvE-del, men det kan være at vi hører mer om det samt konkrete lanseringsplaner under en ny begivenhet som går av stabelen neste måned.

Mer spesifikt har Blizzard avslørt via spillets hjemmeside at det avholdes en begivenhet dedikert til Overwatch 2 den 16. juni, hvor de vil dele mer informasjon om spillet.

Overwatch 2

Relaterte tekster

0
Overwatch 2 får ikke en ny beta

Overwatch 2 får ikke en ny beta

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter hele tre muligheter til å teste ut Overwatch 2 før PvP-lanseringen den 4. oktober høres det ut som om mange har blitt langt mer positive til spillet. Det har...Loading next content