Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III

Blizzard tar Diablo3.com

Nytt Diablo på vei?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blizzard har ikke sagt noe om Diablo III på veldig lenge. Tror ærligtalt ikke de har sagt noe om det i det hele tatt. Vel, de har nå fått tak i domenet diablo3.com, som var eid av noen Diablo fans. Det som en gang var diablo3.com har nå blitt diablofans.com. Eieren av Diablo Fans ble kontaktet av Blizzard for noen uker siden hvor de takket for at de dannet en fanside rundt Diablo, men sa de ønsket diablo3.com. De fortsatte med at man ikke skulle ta dette som en kunngjøring om at Diablo III er på vei, men at Blizzard går til anskaffelse av nye domener heletiden.

Virker litt merkelig, Blizzard tar et domene som har masse besøk, for å ikke gjøre noe med det? Veldig misstenksomt. Vi får bare vente å se, hvem vet, kanskje de kunngjør noe på Blizzard Invitational i Paris i Juni.

Diablo III

Relaterte tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Kenneth dro til helvete og tilbake i anledning konsollanseringen av Diablo III. Har Blizzards mørke eventyr lykkes med konverteringen? Vi har satt karakter...Loading next content