Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Blood Bowl III

Blood Bowl III får to nye voldelige trailere i forkant av premieren

spillet lanseres senere denne måneden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En av de mest voldelige idrettene gjennom tidene er tilbake den 21. februar når Cyanide Studios og Nacon slipper Blood Bowl III for PC, PlayStation, Switch og Xbox. Dette er en turbasert fantasiversjon av amerikansk fotball med 12 spillbare raser bekreftet (inkludert Black Orcs, Dark Elflves, Dwarves, Humans og Orcs).

Nå synes Nacon det er på tide at vi får vite mer om grunnlaget for denne ærlig talt veldig underholdende og rare serien, og har derfor gitt ut to videoer. Den øverste er en oversiktspresentasjon, mens den nederste forklarer konseptet Blood Bowl.

HQ
HQ
Blood Bowl IIIBlood Bowl III
Blood Bowl IIIBlood Bowl III

Relaterte tekster

0
Blood Bowl IIIScore

Blood Bowl III

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrik har blitt sparket, saget opp, lurt av dommere, hoppet på av fotballfans og generelt trakassert av geitemenn i denne tredje iterasjonen av Warhammer-verdens blodigste sport....Loading next content