Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Blood Bowl III

Blood Bowl III ser ut til å være ødelagt og fylt med mikrotransaksjoner

Den tredje delen i serien ser ut til å være i en plagsom tilstand.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

PC Gamer rapporterer om hvor vanskelig det har vært for dem å sette sammen en gjennomgang av Blood Bowl III. Spillet ser ut til å være plaget med feil, serverkrasj som gjør det uspillbart, spillbrytende feil og andre tekniske problemer. Annet enn det skriver PC Gamer:

– Det føles bare veldig tøft og grunnleggende uferdig. Alle de små tingene, som mutasjoner som ikke vises visuelt på spillerne dine, eller den lille mengden dårlig skrevne kommentarlinjer som umiddelbart begynner å gjenta ustanselig, eller den merkelig livløse atmosfæren på stadionene – alt sammen legger opp til en opplevelse som ikke bare ikke tjener bordspillet godt, det føles aktivt verre enn sin egen forgjenger.

For å gjøre ting verre, ser det også ut til å bli dratt ned av et grådig mikrotransaksjonssystem. Blood Bowl 2 led også av en mindre enn optimal lansering, og ifølge PC Gamer-artikkelforfatteren Robin Valentine har vi en katastrofal debut i dag. Noe å være klar over hvis du var ute etter noen Blood Bowl denne helgen.

Blood Bowl III

Relaterte tekster

0
Blood Bowl IIIScore

Blood Bowl III

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrik har blitt sparket, saget opp, lurt av dommere, hoppet på av fotballfans og generelt trakassert av geitemenn i denne tredje iterasjonen av Warhammer-verdens blodigste sport....Loading next content