Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Blood Bowl III

Blood Bowl III-utviklere beklager lanseringsproblemer og inntektsgenerering

Hver spiller får et engangsbeløp av spillets egne valuta som kompensasjon.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mye kritikk har rammet Blood Bowl III siden det ble lansert, med mange som peker på spillets mikrotransaksjoner og funksjonalitet som områder der det er alvorlige problemer.

Cyanide Studio, utvikleren bak Blood Bowl III, har beklaget disse problemene, og har lovet å gjøre det bedre i en uttalelse lagt ut på Steam. "Funksjonaliteten til spillet er vår hovedprioritet," sa Cyanid. "Vi vil gjøre vårt beste for å løse eventuelle feil eller ødelagte elementer så snart vi kan."

Når det gjelder mikrotransaksjonsproblemene, sa Cyanide at de mener systemet i spillet er "rettferdig, givende og valgfritt." Hver spiller har fått 1000 Warpstone, som fungerer som Blood Bowl IIIs premiumvaluta, som kompensasjon.

Hva mener du må endres i Blood Bowl III?

Blood Bowl III

Relaterte tekster

0
Blood Bowl IIIScore

Blood Bowl III

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrik har blitt sparket, saget opp, lurt av dommere, hoppet på av fotballfans og generelt trakassert av geitemenn i denne tredje iterasjonen av Warhammer-verdens blodigste sport....Loading next content