Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bloodstained: Curse of the Moon 2

Bloodstained: Curse of the Moon 2 annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var nok ikke mange som hadde ekstremt store forventninger til Bloodstained: Curse of the Moon siden det kunne virke som et slags mellommåltid mens vi ventet på Bloodstained: Ritual of the Night, noe som gjorde det til en meget gledelig overraskelse for majoriteten av spillere. Koji Igarashi og utviklerne hos Inti Creates likte visst å lage det også.

Studioet kan avsløre at Bloodstained: Curse of the Moon 2 vil komme til PC, PS4, Xbox One og Switch "snart". Traileren som står for annonseringen viser frem flere nye spillbare figurer, områder, fiender og mer, så det er bare å glede seg.

HQ
Bloodstained: Curse of the Moon 2

Relaterte tekster

0
Bloodstained: Curse of the Moon 2Score

Bloodstained: Curse of the Moon 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Spillet som skulle fungere som en forrett til Bloodstained: Ritual of the Night har nå fått en oppfølger. Her får du mer av alt du fikk i forgjengeren, på godt og vondt.Loading next content