Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bloodstained: Curse of the Moon 2

Bloodstained: Curse of the Moon 2 får fet spesialutgave til PS4 og Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for at det digitale spillmarkedet vokser voldsomt fort, får spillsamlere stadig nye godbiter å plassere på hyllene, og nå er Limited Run Games i gang igjen. De har nylig annonsert at de utgir fysiske utgaver av Bloodstained: Curse of the Moon 2 i begrenset opplag. Den fire uker lange foråndsbestillingsperioden begynner den 26. februar.

Det er snakk om både Standard Edition, og den fete Classic Edition som inneholder et fysisk eksemplar av spillet, en reversibel plakat, en fysisk CD med spillmusikken på og en retro støvbeskytter, alt pakket inn i en heftig NES-inspirert eske med kunst av Tom duBois.

Disse utgavene er kun tilgjengelig til PS4 og Switch. Sjekk ut bildene nedenfor. Kommer du til å kjøpe deg et eksemplar selv?

Bloodstained: Curse of the Moon 2
Bloodstained: Curse of the Moon 2

Relaterte tekster

0
Bloodstained: Curse of the Moon 2Score

Bloodstained: Curse of the Moon 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Spillet som skulle fungere som en forrett til Bloodstained: Ritual of the Night har nå fått en oppfølger. Her får du mer av alt du fikk i forgjengeren, på godt og vondt.Loading next content