Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bloodstained: Ritual of the Night

Bloodstained: Ritual of the Night får snart lanseringsdato!

Du kan forvente å høre noen spennende nyheter om den uoffisielle Castlevania-oppfølgeren ganske snart.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Koji Igarashi har tydeligvis kommet et stykke på vei med Bloodstained: Ritual of the Night de siste månedene, for nå virker det som han snart er klar til å annonsere lanseringsdatoen for spillet! Spillstudioet snakket nemlig nylig om lokalisering av spillet - noe som blir gjort for det engelske og japanske publikummet - og lanseringen av den etterlengtede Alpha-builden på Twitter.

Bloodstained: Ritual of the Night

Begge temaene blir nok nøye diskutert og vurdert på GDC, og den neste Kickstarter-oppdateringen bør fortelle oss når spillet faktisk skal lanseres. Dette kommer nok til å skje i løpet av de neste dagene, for det er jo ikke så mange dager igjen i mars, så følg med her hvis du er interessert i spillet!

Bloodstained: Ritual of the Night
HQ

Relaterte tekster

0
Bloodstained: Ritual of the NightScore

Bloodstained: Ritual of the Night

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Den åndelige oppfølgeren til de klassiske Castlevania-spillene er endelig lansert. Kan Igarashis Kickstarter-spill heve seg over mengden av nyere metroidvania-spill?Loading next content