Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bloodstained: Ritual of the Night

Bloodstained: Ritual of the Night lanseres i juni

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har måtte vente en stund på Bloodstained: Ritual of the Night, men i februar fikk vi vite at Koji Igarashi og gjengen håpet å være klare i løpet av sommeren. Denne planen har de lykkes med.

I dagens trailer får vi nemlig ikke bare se en haug av negative kommentarer som kom etter de forrige trailerne og demoen til spillet, hvor Iga så sier at han vil vise at disse tar feil og viser forbedringene som er gjort. Traileren avslører også at Bloodstained: Ritual of the Night vil lanseres på PC, PlayStation 4 og Xbox One den 18. juni, mens Switch-eiere kan glede seg til den 25. juni.

Hvordan synes du spillet ser ut, og hva synes du om lanseringsdatoen?

HQ
Bloodstained: Ritual of the Night

Relaterte tekster

0
Bloodstained: Ritual of the NightScore

Bloodstained: Ritual of the Night

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Den åndelige oppfølgeren til de klassiske Castlevania-spillene er endelig lansert. Kan Igarashis Kickstarter-spill heve seg over mengden av nyere metroidvania-spill?Loading next content