Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bloodstained: Ritual of the Night

Bloodstained: Ritual of the Night utsettes og kanselleres for Vita

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et problem man ofte ikke tenker over når utviklingen av et spill tar lenger tid enn forventet er at det ofte tar såpass lang tid at plattformene det var ment kanskje ikke er like relevante når lanseringsdagen faktisk kommer. Dette så vi allerede med Bloodstained: Ritual of the Night for over et år siden da Wii U-utgaven ble kansellert for å i stedet bringe spillet til Switch, og nå er det tid for å fjerne enda en konsoll fra utgivelseslisten.

For Koji Igarashi kan gi oss den veldig lite overraskende nyheten at Bloodstained: Ritual of the Night ikke vil lanseres før året er omme likevel, men i stedet komme en gang i 2019. De dårlige nyhetene stopper ikke der heller. Igarashi-san og gjengen har også bestemt seg for å kansellere PlayStation Vita-utgaven av spillet siden Sony nærmest har stoppet å støtte den håndholdte konsollen. Backere som har ønsket seg den vil derfor kunne velge en annen utgave.

Bloodstained: Ritual of the Night

Relaterte tekster

0
Bloodstained: Ritual of the NightScore

Bloodstained: Ritual of the Night

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Den åndelige oppfølgeren til de klassiske Castlevania-spillene er endelig lansert. Kan Igarashis Kickstarter-spill heve seg over mengden av nyere metroidvania-spill?Loading next content