Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bloodstained: Ritual of the Night

Bloodstained: Ritual of the Nights lanseringstrailer hinter til fremtiden

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag har altså endelig Bloodstained: Ritual of the Night blitt lansert på alt utenom Nintendo Switch, noe som selvsagt betyr at vi har fått en lanseringstrailer. Denne er dog noe litt utenom det vanlige.

Bloodstained: Ritual of the Nights lanseringstrailer viser nemlig ikke bare noen av områdene, fiendene og bossene vi vil møte på, men røper også litt om planene Koji Igarashi og gjengen har for fremtiden. Blant annet får vi se at Shovel Knight vil bli en spillbar figur, og med tanke på at vi hører en melodi fra Child of Light mot slutten kan det virke som om Ubisofts Aurora vil innta spillet en gang i fremtiden også. I tillegg til dette kan vi forvente 13 utvidelser. Noen av dem som nevnes er online og lokal samarbeidsmodus, en roguelike-lignende modus, bossrush, høyere vanskelighetsgrader og mer, så utviklerne har tydeligvis tenkt å holde ord om mer innhold fra Kickstarter-kampanjen.

HQ
Bloodstained: Ritual of the Night

Relaterte tekster

0
Bloodstained: Ritual of the NightScore

Bloodstained: Ritual of the Night

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Den åndelige oppfølgeren til de klassiske Castlevania-spillene er endelig lansert. Kan Igarashis Kickstarter-spill heve seg over mengden av nyere metroidvania-spill?Loading next content