Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Blue Dragon

Blue Dragon som demo?

To timers spill på engelsk 20. juli

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis man skal tro det japanske spillmagasinet Famitsu, så kan både Amerika og Europa se frem til en demo av Blue Dragon fra den 20. juli. Nettsiden hevder at firmaet denne dagen slipper en to timer lang, spillbar demo av Blue Dragon på engelsk kalt International Demo. Dermed får rollespill-fans altså sjansen for å prøve spillet ca. en måned før det lanseres.

Ikke noe av dette er bekreftet av utvikleren Mistwalker eller utgiveren Microsoft, men Famitsu er normalt ikke et spillmagasin som serverer rykter, så det kan vise seg å være riktig. Blue Dragon lanseres i Europa den 24. august, mens amerikanerne får det den 28. august.

Blue Dragon
Blue Dragon
Blue Dragon

Relaterte tekster

Blue DragonScore

Blue Dragon

ANMELDELSE. Skrevet av Frode Haugen

Final Fantasys far Hironobu Sakaguchi vender tilbake med en av årets beste rollespillopplevelser i Blue Dragon.

0
Nå kan du spille Blue Dragon på Xbox One

Nå kan du spille Blue Dragon på Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Biblioteket med gamle spill du kan nyte på din Xbox One-konsoll blir stadig mer innholdsrikt, og nå har Microsoft sluppet enda en klassiker. Det er Blue Dragon fra 2007,...Loading next content