Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Blue Dragon

Blue Dragon überpopulært

Selger stort i Japan

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blue Dragon har tatt Japan med storm og selger som aldri før. Dette populære spillet er et episk RPG-spill omhandler en ung gutt ved navn Shu og hans venner som skaper og utvikler deres egne kampteknikker ved å nyttiggjøre forskjellige typer av "Shadow Changes", inkludert sverd, snikmorder og monsterkrefter. I den siste utgaven av Famitsu avsløres det at Mistwalker's Blue Dragon har hittil solgt 150,000 eksemplarer i Japan og som faktisk er ganske så imponerende.

Forhåpentligvis er det andre kvartal duket for lansering av spillet her til lands og vi vet at allerede nå har spillet fått en stor fanskare.

Blue Dragon
Blue Dragon
Blue Dragon
Blue Dragon
Blue Dragon

Relaterte tekster

Blue DragonScore

Blue Dragon

ANMELDELSE. Skrevet av Frode Haugen

Final Fantasys far Hironobu Sakaguchi vender tilbake med en av årets beste rollespillopplevelser i Blue Dragon.

0
Nå kan du spille Blue Dragon på Xbox One

Nå kan du spille Blue Dragon på Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Biblioteket med gamle spill du kan nyte på din Xbox One-konsoll blir stadig mer innholdsrikt, og nå har Microsoft sluppet enda en klassiker. Det er Blue Dragon fra 2007,...Loading next content