Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Guitar Hero Live

Blues og rock til Guitar Hero Live

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som vanlig får vi ny musikk å se frem til i Guitar Hero Live også denne onsdagen, og det er snakk om to nye Premium Sets bestående av tre låter i hver. Samtidig har de seks låtene fra forrige uke blitt tilgjengelige i On Demand-listen. Denne gangen er det altså blues og moderne rock (ikke umoderne rock) som står på spillelisten:

Blues Show
Seasick Steve — "Summertime Boy"
Stevie Ray Vaughan — "Crossfire"
Jack White — "Freedom at 21"

Modern Rock Show
Only Real — "Can't Get Happy"
Rival State — "Keepsake"
Slaves — "Cheer Up London"

Det er verdt å nevne at en gammel Guitar Hero-klassiker også ser ut til å være på vei tilbake i nær fremtid. I går delte nemlig den offisielle Twitter-kontoen et kryptisk innlegg som lød:

#TTFAF

Det er naturligvis en forkortelse for "Through the Fire and the Flames", den nær sagt umulige Dragon Force-låten fra Guitar Hero III: Legends of Rock. Den ble som kjent inkludert i Guinness World Records 2008: Gamer's Edition på grunn av den enorme utfordringen.

Guitar Hero Live

Relaterte tekster

0
Guitar Hero LiveScore

Guitar Hero Live

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nye, levende kulisser og en ny gitar med nye knapper. Guitar Hero Live tilby utvilsomt noe nytt, men er det egentlig en forbedring over den gode, gamle oppskriften?

0
Hardrockhelter i Guitar Hero Live

Hardrockhelter i Guitar Hero Live

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Guitar Hero Live har fått et nytt Premium Set, og det har fått det forføreriske navnet Hard Rock Heroes. Dette innebærer som vanlig at forrige ukes låter havner på On...

0
Seks nye låter til Guitar Hero Live

Seks nye låter til Guitar Hero Live

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne uken kunne vi markere verdens kvinnedag, noe de ikke glemte hos Activision og Freestyle Games heller. De feirer ved å legge til et Premium Set til Guitar Hero Live...Loading next content