Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Bobby Kotick: Sony "returnerer ikke telefonsamtalene våre"

Activision Blizzard-sjefen sier at Sony ikke er interessert i å diskutere "nye muligheter sammen for partnerskap".

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Microsofts oppkjøp av Activision Blizzard forventes å være fullført innen sommeren, ifølge planen som ble presentert i januar i fjor da den ble kunngjort. Hvorvidt dette faktisk skjer gjenstår å se siden dette må godkjennes av minst tre store konkurransemyndigheter, nemlig EU, Storbritannia og USA.

Sony har kjempet hardt for å stoppe avtalen, men i et nytt intervju med Fox Business kommenterer Activision Blizzard-sjef Bobby Kotick dette, noe som antyder at selskapet ikke ser ut til å være så viktig for Sony som de ønsker å få det til å høres ut. Han sier blant annet at Sony ikke ser ut til å være interessert i å planlegge for fremtiden:

" Det er morsomt. Sony er ikke på telefonen til oss. Faktisk returnerer de ikke telefonsamtalene våre. Og så ... Jeg tror en av tingene som er overraskende for oss er, dette er tiden vanligvis vi ville snakket om fremtiden og nye muligheter sammen for partnerskap, og de har bare ikke svart på våre telefonsamtaler. Dermed vet jeg ikke helt om vi er så verdifulle som de kanskje har representert for regulatorene vi er."

Hvorvidt Activision Blizzards forhold til Sony har blitt skadet av oppkjøpet gjenstår å se, men det er noe vi bare vil legge merke til hvis avtalen ikke går gjennom.

Bobby Kotick: Sony "returnerer ikke telefonsamtalene våre"


Loading next content