Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bodycount

Bodycount-demo ute på Xbox Live

Test ut det eksplosive skytespillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du venter i spenning på Skytespillet Bodycount har vi en god nyhet til deg. Utvikler Codemasters har nemlig lansert en spillbar enspillerdemo, som allerede i dag kan lastes ned fra Xbox Live Marketplace.

Bodycount utvikles det samme teamet som stod bak klassikeren Black fra 2006, og mens Call of Duty og Battlefield satser på mer realistiske krigsskildringer satser Bodycount heller på en arcade-preget skyteopplevelse i ødeleggbare omgivelser.

En Playstation 3-demo er angivelig også underveis, men ingen konkret dato for denne har blitt lagt frem ennå. En PC-demo har vi ikke hørt noe om foreløpig.

Selve spillet slippes den 2. september, hold utkikk etter en forhåndstitt her på Gamereactor i nær fremtid.

Bodycount
BodycountBodycount
Bodycount
Bodycount
Bodycount

Relaterte tekster

0
BodycountScore

Bodycount

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Som et rendyrket førstepersons skytespill burde alt ligge til rette for en befriende, kulesprutende fest. Til tross for fraværet av forventninger, var det umulig å ikke bli skuffet.

3
Bodycount

Bodycount

FORSPILL. Skrevet av Richard Imenes

Vi har testet en tidlig kode av Bodycount. Dette er den åndelige oppfølgeren til Black, og det gjenstår mye før det tåler en sammenligning.Loading next content