Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bodycount

Bodycount-studioet stenges

Codmasters skal heller fokusere på racing

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Codemasters kunne i går melde at de skal legge ned sitt Guildford-studio, som blant annet stod bak det nylig annonserte actionspillet Bodycount.

Spillet ble møtt av sterk kritikk fra både pressen og spillerne, og har heller ikke skapt noe særlig fortjeneste for selskapet.

På bakgrunn av dette har de derfor besluttet å kutte ut studioet og heller vie all sin tid til sine kritikerroste racingserier som Dirt og Race Driver: Grid.

Stengingen av Guildford-studioet betyr at 66 ansatte vil miste jobbene sine.

Bodycount
Til tross for fargerike eksplosjoner lot de færreste seg imponere av skytespillet Bodycount.

Relaterte tekster

0
BodycountScore

Bodycount

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Som et rendyrket førstepersons skytespill burde alt ligge til rette for en befriende, kulesprutende fest. Til tross for fraværet av forventninger, var det umulig å ikke bli skuffet.

3
Bodycount

Bodycount

FORSPILL. Skrevet av Richard Imenes

Vi har testet en tidlig kode av Bodycount. Dette er den åndelige oppfølgeren til Black, og det gjenstår mye før det tåler en sammenligning.Loading next content