Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Boktai

Boktai - første screenies og info

Som vi fortalte i fjor, er Hideo Kojima i gang med et spill til Game Boy Advance, som bruker solstråler til å endre gameplayet vesentlig. Vi har de første screenshotta og infoen innenfor.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Som vi fortalte i fjor, er Hideo Kojima i gang med et spill til Game Boy Advance, som bruker solstråler til å endre gameplayet vesentlig.

Spillet handler om vampyrjegeren Django, som sloss mot mørkets krefter i byen Kiri. "Light detectoren" skulle ifølge Konami fungere slik at spillet kan skifte mellom natt og dag, alt etter hvor mye sollys spillet har tatt opp. Sollyset tas opp gjennom Djangos pistol, men det sies ikke hvordan det kan brukes i spillet.

Boktai (My Sun) ses ovenfra og ned og minner, ifølge de få kilder som har sett spillet, mye om en slags Gaunlet med Castlevania undertoner. Her er de første screenshotta:

Relaterte tekster

0
Fortsettelse til Boktai annonsert

Fortsettelse til Boktai annonsert

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Ifølge det siste nummeret av V-Jump, er en fortsettelse på vei til det spesielle og innovative Boktai. Magasinet har de første detaljene og skjermiser fra oppfølgeren som heter Zoku Bokua no Taiyo.

0
Boktai - første screenies og info

Boktai - første screenies og info

NYHET. Skrevet av Thomas Tanggaard

Som vi fortalte i fjor, er Hideo Kojima i gang med et spill til Game Boy Advance, som bruker solstråler til å endre gameplayet vesentlig. Vi har de første screenshotta og infoen innenfor.Loading next content