Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed: Brotherhood

Bonus til Uplay-medlemmer

Gratis ekstraoppdrag til Brotherhood

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I fjor lanserte Ubisoft sin egen form for utmerkelsessystem kalt Uplay, et påheng i alle de nyeste spillene deres og som en påbygning til Playstation 3 og Xbox 360s allerede innebygde belønningsoppsett (Achievement-poeng, Trophies).

Alle medlemmer av Uplay har nylig mottatt en kode som gir tilgang til et bonusoppdrag i Assassin's Creed: Brotherhood, kalt The Trajan Market. Her blir Ezio sendt ut på en markedsplass i Roma for å ta seg av en rekke Borgianske lømler.

Oppdraget har tidligere vært en del av Codex-utgaven, men alle med Brotherhood i stallen kan nå ta del i moroa. Også de som ikke eier et eksemplar av spillet vil motta koden (men kan av naturlige årsaker ikke ta like stor del i moroa). Dere har den i hvert fall.

Assassin's Creed: Brotherhood

Relaterte tekster

Assassin's Creed: BrotherhoodScore

Assassin's Creed: Brotherhood

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Ubisoft har finpusset knivene og hentet frem pistolene - Ezio er tilbake, og det med en skokk krigslystne tilhengere. Her er vår anmeldelse...Loading next content