Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Borderlands 2

Borderlands 2 har passert 7,5 millioner solgte

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen hemmelighet at Gearbox Software har hatt enorm suksess med Borderlands 2. Det er ikke uten grunn at de har laget enorme mengder med utvidelsespakker til actioneventyret.

Les også: Borderlands 2 kommer til Vita

Nå melder de at spillet har passert 7,5 millioner eksemplarer (fysiske kopier) og tar man en titt på de tidligere salgsrapportene ser man at hele 1,5 millioner av kopiene har blitt solgt det siste halvåret. Ta man også med digitale eksemplarer (for eksempel de som er solgt via Steam) er det rimelig å anta at det reelle salgstallet er enda høyere.

Det kan virke som det høye fokuset på utvidelser har høstet frukter for Gearbox. Det er i hvert fall en bedre strategi enn den de hadde for Duke Nukem Forever og Aliens: Colonial Marines.

Borderlands 2

Relaterte tekster

1
Over ti millioner solgte Borderlands 2

Over ti millioner solgte Borderlands 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

En talsperson for 2K Games har bekreftet at Borderlands 2 fortsetter å selge som varmt hvetebrød (eller bordvifter i den norske sommeren). Vi visste allerede at det er...Loading next content