Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Borderlands 2

Borderlands 2 kommer til PlayStation VR i desember

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens ryktene om Borderlands 3 svirrer viser det seg at det ikke er det eneste Gearbox Software har jobbet med de siste årene.

Nå kan studioet nemlig avsløre at Borderlands 2 kommer til PlayStation VR den 14. desember i form av det de enkelt nok kaller Borderlands 2 VR. Her snakker vi ikke om en av de klassiske "opplevelsene" som bare inneholder en smule av den originale opplevelsen. Niks. Borderlands 2 VR vil la oss spille gjennom hele spillet og mer til.

For i tillegg til innholdet vi allerede kjenner så godt kommer virtual reality-utgaven med en rekke interessante endringer. Utviklerne forstår nemlig at de ikke bare kan porte spillet over til virtual reality og forvente at kontrollene føles gode og opplevelsen feilfri. Derfor har de endret de grunnleggende kontrollene og implementert en rekke nye mekanikker. Blant sistnevnte finner vi deres versjon av bullet-time, kalt "BAMF Time". Dette står for "BadAss Mega Fun Time". Ved å aktivere denne ikke tiden bare gå saktere, men du vil også skyte ting i hodet uten å sikte nevneverdig og bruke hver figurs Action Skill nesten så mye som du vil. I alle fall etter å ha oppdragert hver figurs nye BAMF-ferdighetstre. Enkelte av de originale ferdighetene vil nå også påvirke BAMF på ulike måter, så det høres ut som om vi raskt vil finne nye måter å spille på.

I tillegg til dette vil de selvsagt ta full nytte av virtual reality ved å la oss kjøre i førsteperson denne gangen. Det høres altså ut som om Gearbox har lagt en god del arbeid i denne nye utgaven, så forhåpentligvis vil Borderlands 2 tas til nye høyder i virtual reality den 14. desember.

HQ
Borderlands 2
Borderlands 2Borderlands 2Borderlands 2Borderlands 2

Relaterte teksterLoading next content