Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Borderlands 3

Borderlands 3 får endelig full støtte for crossplay

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en merkelig periode hvor Borderlands 3-spillere har kunnet bruke crossplay mellom PC, Xbox og Stadia, men ikke PlayStation-konsoller, har Gearbox nå avslørt at også PlayStation-versjonene også endelig vil støtte denne funksjonen senere i vår.

Når det gjelder hvorfor det har tatt så lang tid før funksjonen skulle bli tilgjengelig på alle plattformene, har det tidligere blitt avslørt av Gearbox-sjef Randy Pitchford at Sony hadde blokkert crossplay-støtten for spillet på grunn av et sertifiseringsproblem.

Dette problemet har imidlertid blitt løst ettersom en ny tweet kunngjør at fullstendig crossplay-støtte vil komme på en ennå ukjent dato denne våren. Det vil med andre ord skje veldig snart.

Borderlands 3

Relaterte tekster

1
Borderlands 3Score

Borderlands 3

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Borderlands 3 er endelig her, og Odd Karsten som er skikkelig Borderlands-fan har nå spilt igjennom det. Lever det opp til forventningene?

0
Borderlands 3 er gratis på PC

Borderlands 3 er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det ante meg at Epic Games hadde noe spennende på gang da de ikke ønsket å avsløre hva det neste gratisspillet på Epic Games Store ville bli forrige torsdag, og det viser...Loading next content