Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Borderlands 3

Borderlands 3 får ikke cross-play på PlayStation

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gearbox har i lang tid sagt at Borderlands 3 ville gi oss muligheten til å la folk på både PC, PlayStation, Xbox og Google Stadia spille sammen, og nå viser det seg at muligeten nærmer seg. Bare ikke helt helt planlagt.

Randy Pitchford, lederen av Gearbox, har lagt ut følgende melding på Twitter:

"Gode nyheter eller dårlige nyheter først? Gode nyheter: En oppdatering til Borderlands 3 som inkluderer støtte for cross-play på alle plattformer har blir klargjort for lansering. Dårlige nyheter: Som en del av sertifiseringen har utgiveren krevet at støtte for cross-play fjernes fra PlayStation-konsollene".

Jepp. Det høres altså ut som om Borderlands 3 veldig snart vil la folk på PC, Xbox og Google Stadia spille mot hverandre mens PlayStation-eiere tydeligvis ikke får muligheten. Forhåpentligvis får vi vite om dette skyldes at Sony av en eller annen grunn har satt seg på bakbeina igjen eller om dette er noe internt hos Gearbox.

Borderlands 3

Relaterte tekster

1
Borderlands 3Score

Borderlands 3

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Borderlands 3 er endelig her, og Odd Karsten som er skikkelig Borderlands-fan har nå spilt igjennom det. Lever det opp til forventningene?

0
Borderlands 3 er gratis på PC

Borderlands 3 er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det ante meg at Epic Games hadde noe spennende på gang da de ikke ønsket å avsløre hva det neste gratisspillet på Epic Games Store ville bli forrige torsdag, og det viser...Loading next content