Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Borderlands 3

Borderlands 3 har solgt 15 millioner eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Borderlands-serien er gigantisk. Nei, det er ikke Take-Twos mes suksessfulle spillserie, men hver eneste gang Gearbox utgir et nytt spill i den, så tar det verden med storm, og det har så sannelig også vært tilfellet med Borderlands 3.

Spillet ble sluppet i 2019 og har nå lagt et par år bak seg, og i løpet av den tiden har det solgt over 15 millioner eksemplarer. Dette ble avslørt av Take-Two, eller mer spesifikt 2K i deres seneste finansrapport.

Spillet er imidlertid langt fra å nå de 26 millionene Borderlands 2 har solgt, men det høye antallet skyldes at spillet solgte over en lang, lang periode, og det forventes at Borderlands 3 vil gjøre det samme.

Borderlands 3

Relaterte tekster

1
Borderlands 3Score

Borderlands 3

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Borderlands 3 er endelig her, og Odd Karsten som er skikkelig Borderlands-fan har nå spilt igjennom det. Lever det opp til forventningene?

0
Borderlands 3 er gratis på PC

Borderlands 3 er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det ante meg at Epic Games hadde noe spennende på gang da de ikke ønsket å avsløre hva det neste gratisspillet på Epic Games Store ville bli forrige torsdag, og det viser...Loading next content